Snorkelen is een van de meest populaire activiteiten op Bonaire. Onze crew staat klaar om je naar de beste snorkelplekken te brengen en je de prachtige onderwaterwereld laten zien die ons eiland te bieden heeft. We hebben geluk dat de zee rond Bonaire meestal kalm is en daarom is snorkelen heel toegankelijk voor beginners en meer ervaren snorkelaars. Vaak zie je veel tropische vissen zoals papegaaivissen, trompetvissen, damselvissen, blue tangs (Dory's) en als je geluk hebt, komt er misschien een schildpad langs op weg naar een fijne rustplek op het rif!

Onze crewleden kunnen u recht voor het resort ons prachtige onderwaterwereld van Bonaire laten zien. Ons huisrif is de thuisbasis van veel verschillende zeedieren en misschien zie je zelfs wel een schildpad! Meld je aan bij het Watersports Center om te genieten van de warme Bonairiaanse zee tijdens een leuke snorkeltrip!

Snorkeltrip vanaf het huisrif is inbegrepen in het all-inclusive pakket van het Plaza Beach & Dive Resort.

Snorkeltrips met gids

Vanaf ons huisrif '18th Palm' (1 hr.) $ 20
Gratis voor gasten met een all-inclusive pakket bij Plaza Beach & Dive Resort
Snorkel safari (~ 1.5 hrs.) $ 75 per person
Inclusief drankjes en snorkelsessie met gids
Nacht snorkel vanaf ons huisrif '18th Palm' (1 hr.) $ 45

Snorkeluitrusting (en voor de nachtsnorkel een lamp) is inbegrepen in de prijs. De prijzen zijn per persoon en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.