Kajakken en stand-up peddelen

Verken Plaza Beach & Dive Resort vanaf het water met een kajak- of stand-up peddeltour!

Met gids: je ontmoet je gids in The Palm Beach Bar en vertrekt vanaf het strand. Je kajakt of peddelt naar het Te Amo strand waar je kunt genieten van een mooie snorkelsessie. Na de snorkelsessie ga je terug naar het strand en zit de tour erop. De duur van de tour is in totaal ongeveer 2 uur.

Zonder gids: Je ontmoet een Toucan Diving medewerker in The Palm Beach Bar en vertrekt vanaf het strand. Je mag kajakken– of suppen in de zwemzone, gemarkeerd met de wit / gele boeien.

Spreek alstublieft een tijd en datum af bij de duikwinkel!

Kajakken en stand-up peddelen (met gids) is inbegrepen in het all-inclusive pakket van het Plaza Beach & Dive Resort.

Snorkelen

Snorkelen is een van de meest populaire activiteiten op Bonaire. Onze crew staat klaar om je naar de beste snorkelplekken te brengen en je de prachtige onderwaterwereld laten zien die ons eiland te bieden heeft. We hebben geluk dat de zee rond Bonaire meestal kalm is en daarom is snorkelen heel toegankelijk voor beginners en meer ervaren snorkelaars. Vaak zie je veel tropische vissen zoals papegaaivissen, trompetvissen, damselvissen, blue tangs (Dory's) en als je geluk hebt, komt er misschien een schildpad langs op weg naar een fijne rustplek op het rif!

Snorkeltrips met een gids
1 boot snorkel sessie $25
2 boot snorkel sessies $35
1 nacht snorkel sessie vanaf ons huisrif '18th Palm' $35

Snorkeltrips zonder gids
1 boot snorkel sessie $20
2 boot snorkel sessies $20

De duur van 1 snorkel sessie is ongeveer een uur. Snorkeluitrusting (en voor de nachtsnorkel een lamp) is inbegrepen in de prijs. De prijzen zijn per persoon en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

SASY

Je kunt niet jong genoeg beginnen!
Het SASY-programma of Supplied Air Snorkeling for Youth is een programma dat is ontworpen voor kinderen met een leeftijd tussen vijf en zeven jaar die geïnteresseerd zijn in het leren van de basis snorkel- / duikvaardigheden in het zwembad en de zee. Je jonge aanstaande duiker kan door een ademautomaat ademen, waardoor er bellen ontstaan en het dus net net lijkt alsof je duikt, behalve dan dat je aan de oppervlakte blijft.

SASY $55
2e SASY $25

Duikuitrusting is inbegrepen in de prijs. De prijzen zijn per persoon en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Bubblemaker

Het Bubblemaker-programma is net zo leuk als het klinkt, een kans voor kinderen om bellen te blazen onder water! Dit programma is bedoeld voor kinderen van acht of negen jaar die geïnteresseerd zijn in het leren van de basisvaardigheden voor snorkelen/ duiken in het zwembad en de zee. Dit programma geeft hen de mogelijkheid om onder water te ademen door een ademautomaat en rond te zwemmen in ondiep water.

Bubblemaker $95
2e Bubblemaker $55

Duikuitrusting en een verassingspakket is inbegrepen in de prijs. De prijzen zijn per persoon en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Introductieduik

Heb je je altijd al afgevraagd hoe het is om onder water te ademen? Als je wilt proberen te duiken, maar nog niet helemaal klaar bent om een ​​volledige duikcursus te volgen, dan is PADI Introductieduik iets voor jou! De PADI Introductieduik is een toegankelijke en gemakkelijke introductie tot duiken en wat er nodig is om de onderwaterwereld te verkennen. Hoewel dit geen breveterings cursus is, leer je alle stappen die nodig zijn om een ​​PADI-gecertificeerde duiker te worden. De PADI Introductieduik wordt uitgevoerd vanaf ons huisrif '18th Palm'. Om je aan te melden voor een PADI Introductieduik, moet je minimaal 10 jaar oud zijn. Er is geen voorafgaande ervaring met duiken vereist, maar je moet een redelijke lichamelijke gezondheid hebben. Ben je klaar om het uit te proberen?!

Introductieduik $99
2e Introductieduik $79

Duikuitrusting en het PADI Discover Scuba Dive boekje is inbegrepen in de prijs. De prijzen zijn per persoon en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.