Padi

De manier waarop de wereld leert duiken

PADI is 's werelds toonaangevende duikorganisatie.

Met meer dan 6400 PADI-duikcentra en -resorts en meer dan 133.000 individuele PADI-professionals die wereldwijd meer dan 25 miljoen certificaten hebben uitgegeven, vindt u bijna overal PADI-duikcursussen en duikdiensten.

Het PADI-systeem van duikeducatie is gebaseerd op progressieve training die vaardigheden, veiligheidsgerelateerde informatie en lokale milieukennis stapsgewijs aan cursisten introduceert. PADI-cursussen zijn studentgericht en bieden maximale oefening en realistische toepassing.

PADI-professionals maken avonturen en onderwateravonturen mogelijk met behoud van de hoogste normen voor duiktraining, veiligheid en klantenservice. PADI's "Four E's Philosophy" is dat de duiklevensstijl vier elementen vereist:

Onderwijs: Naast het leren duiken, vergroot u uw mogelijkheden als duiker door middel van permanente educatie. De volledige reeks duikcursussen van PADI laat je kennismaken met nieuwe onderwateractiviteiten en kan je zelfs helpen een carrière te maken om een ​​PADI-professional te worden.
Ervaring: PADI-duikwinkels bieden een verscheidenheid aan ervaringen, van lokale duiktochten tot exotische duikreizen. Duiken is een sociale activiteit en door je aan te sluiten bij een PADI-duikcentrum of -resort kun je duiklocaties in de buurt verkennen of over de hele wereld vakantiebestemmingen bezoeken met anderen die jouw interesses delen. Inloggen bij ScubaEarth® biedt ook mogelijkheden om te communiceren met andere duikers.
Uitrusting: Scuba-uitrusting maakt duiken mogelijk. De beste plek om alles te leren over alle leuke gadgets en nieuwe duikuitrusting die voor u beschikbaar zijn, is bij uw lokale PADI-duikcentrum of -resort.
Behoud van het milieu: een gezond onderwatermilieu is essentieel voor goed duiken en duikers zijn grote voorstanders van bescherming van onze watervoorraden. In de PADI-cursussen leren duikers hoe belangrijk het is kwetsbare aquatische ecosystemen te beschermen en worden ze aangemoedigd om betrokken te worden bij lokale en wereldwijde instandhoudingsinspanningen. Al meer dan twee decennia werkt PADI samen met Project AWARE® - een wereldwijde non-profitorganisatie die zich inzet voor de bescherming van onze oceaanplaneet - één duik tegelijk.
PADI Worldwide is een niet-beursgenoteerde onderneming met een internationale reikwijdte met servicekantoren en distributiecentra in Australië, Brazilië, Canada, Japan, Rusland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor van PADI Worldwide bevindt zich in Californië, Verenigde Staten. Het regionale hoofdkantoor van PADI ondersteunt de inspanningen van individuele professionele leden en PADI-duikcentra en -resorts in meer dan 183 landen en gebieden. Om aan de behoeften van duikers over de hele wereld te voldoen, zijn vertalingen van PADI-materiaal beschikbaar in ten minste 26 talen.

PADI-leden beïnvloeden beslissingen door hun meningen te delen via adviesraden, één-op-één contacten, groepsvergaderingen, seminars van leden en antwoorden op enquêtes van PADI Worldwide of PADI Offices. De zakelijke activiteiten van PADI-leden zijn echter onafhankelijk en niet in eigendom, beheer of beheer van PADI Worldwide of PADI-kantoren. PADI-duikcentra, resorts en individuele professionele leden stemmen ermee in om de gangbare normen voor PADI-duiktrainingprogramma's te volgen, maar zijn verantwoordelijk voor het dagelijkse gedrag van PADI-programma's en supervisie van duikers door henzelf en hun personeel.