Onze PADI Advanced Open Water cursussen zijn inclusief duikuitrusting, materialen, lucht en certificering. Indien u een E-learning cursus volgt is de E-learning exclusief.

We vragen u vriendelijk om u vooraf aan te melden voor het volgen van cursussen via info@toucandiving.com en om online ons inschrijf- en medisch formulier in te vullen. U kunt deze formulieren vinden op de homepage van deze website. Alle prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

PADI Advanced Open Water Cursus $325

Zin in avontuur? De PADI Advanced Open Water Cursus bestaat uit veel duiken en minimale klassikale tijd. Deze zeer populaire cursus stelt je in staat om je duikvaardigheden uit te breiden terwijl je Bonaire's Marine Park verkent. Je zult 1,5 tot 2 dagen doorbrengen met een PADI-professional om je vaardigheid en comfort in het water te verbeteren! De PADI Advanced open water cursus bestaat uit 2 verplichte kernduiken: diep en navigatie. Je selecteert dan (in overleg met je instructeur) 3 extra duiken; Enkele van de populaire opties zijn perfect uittrimmen, wrakduiken, duiken met verrijkte lucht (nitrox), stromingsduiken, visidentificatie, bootduiken, nachtduiken of onderwaterfotografie. Na het voltooien van de PADI Advanced Open Water-cursus ben je gecertificeerd om met een buddy tot een maximale diepte van 30 meter te duiken.

Deze cursus duurt ongeveer 1,5 - 2 dagen.

PADI Advanced Open Water e-Learning Cursus $250

Wil je geen tijd besteden aan (een klein beetje) theorie in een klaslokaal? Voltooi het theoriegedeelte van de PADI Advanced Open Water cursus in het comfort van je eigen huis, hotelkamer of op het strand via de PADI eLearning of het PADI Touch-programma! Bij aankomst op Bonaire maak je met een instructeur om je in-watertraining te voltooien. Registreer je hier om meteen met je PADI eLearning of PADI Advanced Open Water Duiker Touch cursus te beginnen.

Na het afronden van de PADI Advanced Open Water eLearning cursus ben je gecertificeerd om met een buddy te duiken tot een maximale diepte van 30 meter.

Deze cursus duurt ongeveer 1,5 - 2 dagen.

PADI Adventure Duiker $275

De PADI Adventure Duiker cursus is een verkorte versie van de PADI Advanced Open Water Duiker cursus. Je voltooit drie PADI Adventure Duiken en je behaalt het PADI Adventure Duiker brevet. Het is een geweldige kans om met een instructeur samen te werken aan je duikvaardigheden en deze vaardigheden te verbeteren en verder uit te breiden om zo meer vertrouwen in het water te krijgen.

Deze cursus duurt ongeveer 1 dag.

Individuele PADI Adventure Duiken $95

Het is ook mogelijk om losse adventure duiken te maken met een van onze instructeurs. Wil je bijvoorbeeld het bekende wrak 'Hilma Hooker' verkennen of wil je graag een keer ervaren hoe het is om dieper dan 18 meter/ 60 voet te gaan? Schrijf je dan in voor een PADI Adventure duik!