Onze PADI Divemaster cursus is inclusief materialen, lucht of nitrox, het PADI Crew pakket en de PADI certificeringskosten. De prijzen zijn per persoon en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

We vragen u vriendelijk om u vooraf aan te melden voor deze cursus via info@toucandiving.com en om online ons inschrijf- en medisch formulier in te vullen. U kunt deze formulieren vinden op de homepage van deze website.

PADI Divemaster $999

Ben je dol op duiken? Wil je het op een heel nieuw niveau met anderen delen? Volg de PADI Dive Master cursus en maak van je passie je carrière. Duikers kijken op tegen PADI Dive Masters omdat ze leiders zijn die anderen begeleiden en motiveren. Als PADI Dive Master kun je niet alleen veel duiken, maar ook het plezier ervaren van anderen die de onderwaterwereld voor het eerst ontdekken. De PADI Dive Master cursus is je eerste cursus op professioneel niveau. Door nauw samen te werken met een PADI-instructeur, verbeter je je duikvaardigheden, zoals het perfect uittrimmen en verfijn je je reddingsvaardigheden zodat je anticipeert op veelvoorkomende problemen en deze gemakkelijk kunt oplossen. Je krijgt duikkennis, management- en supervisievaardigheden, zodat je een rolmodel wordt voor duikers overal ter wereld.

>

Als PADI Dive Master leid je anderen terwijl je toezicht houdt op duikactiviteiten en assisteert bij duiktraining. Of je nu op een verre duikbestemming wilt werken of dicht bij huis bij een plaatselijke duikwinkel, het avontuur van je leven wacht op je! PADI Dive Masters zijn gerespecteerde duikprofessionals die zijn aangesloten bij de grootste en meest gerespecteerde duikorganisatie ter wereld - PADI.

We hebben verschillende opties om je PADI Dive Master-cursus bij Toucan Diving te volgen, neem contact op met info@toucandiving.com voor meer informatie!