Algemene informatie

Al onze specialty cursussen zijn inclusief boek en lucht of nitrox, maar exclusief duikuitrusting. Alle prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Nitrox duiker $150

Duiken met Nitrox of verijkte lucht heeft zo zijn voordelen zoals; langere bodemtijden, kortere intervaltijden, langere herhalingsduiktijden en het vermindert uitputting na de duik! In deze cursus leer je alles over duiken met verijkte lucht. Deze cursus omvat een theorie-sessie en is inclusief 2 nitrox tanks. De cursus geeft geen 2 duiken met een instructeur.

Kant duiker $150

Deze PADI Distinctive Specialty is de perfecte cursus om te volgen op Bonaire, kantduik hoofstad van de wereld! De cursus bevat een klein beetje theorie en 2 duiken met een instructeur op twee verschillende duikplekken aan de zuidwestkust van Bonaire. Dit is de perfecte cursus om jou en je buddy voor te bereiden om zelfstandig te gaan duiken.

Visherkenning $150

Geïnteresseerd in de vissen en hun gedrag, dan is dit de perfecte cursus voor jou! Deze cursus omvat een theorie-sessie en twee duiken met je instructeur.

Perfect uittrimmen $180

Als je je niet op je gemak voelt met je drijfvermogen of als je je drijfvermogen wilt verbeteren, moet je de PADI Perfect uittrimmen cursus volgen! Deze cursus omvat een theorie-sessie en twee duiken met je instructeur.

Onderwaterfotografie $180

Geïnteresseerd in onderwaterfotografie? Leer de basisvaardigheden om de mooiste foto's onder water te maken en schrijf je in voor deze PADI Specialty cursus! Deze cursus omvat een theorie-sessie en twee duiken met je instructeur.

Lionfish hunter $180

De Lionfish (of Koraalduivel) is een van de beste roofdieren in de koraalrifsystemen. Het is aangetoond dat ze de hoeveelheid vis in koraalriffen in sommige omgevingen in enkele weken met 79% kunnen verminderen. Ze hebben geen roofdieren in onze Caribische zeeën en daarom mogen we erop jagen. Je kunt een lionfish hunt duik ervaren door je aan te melden voor deze PADI Distinctive Specialty cursus! Deze cursus omvat een theorie-sessie en twee duiken met je instructeur.

Onderwater navigatie $265

Hier in het Caribisch gebied hoef je meestal niet met een kompas te navigeren, maar op veel andere plaatsen doe je dat wel. Waarom zou je het onderwater navigeren niet onder de knie krijgen in het comfort van ons kristalheldere water, zodat je het later in minder helder water meteen kunt gebruiken? Deze cursus bevat een theorie-sessie en 3 duiken met je instructeur.

Nachtduiker $265

De onderwaterwereld verandert als de 'dagvissen' gaan slapen. De nachtdieren komen tevoorschijn, het is een verschil van dag en nacht! Ben jij net zo dol op nachtduiken als wij?! Schrijf je in voor de PADI Nachtduiker Specialty cursus! Deze cursus omvat een theorie sessie en 3 nachtduiken met je instructeur.

Zelfstandige duiker $265

Als je geen buddy hebt om mee te duiken, kun je leren hoe je een zelfredzame duiker kunt worden. De veiligste manier van duiken is natuurlijk met een buddy, maar in deze cursus leren we je op een veilige manier zelfstandig te duiken. Deze cursus bevat een theorie-sessie en 3 duiken met je instructeur.

Diep duiker $280

Verken diepere dieptes onder toezicht van een instructeur. Leer hoe je je luchtverbruik beheert, hoe je contactprocedures met je buddy doorneemt en hoe je het beste je drijfvermogen op diepte beheerst. De PADI Diep Duiker Specialty cursus leert je met vertrouwen te duiken tot een diepte van 40 meter/ 130 voet. Deze cursus omvat een theorie sessie en 4 duiken met je instructeur.

Wrak duiker $280

Schepen, vliegtuigen en zelfs auto's zijn fascinerend om te verkennen en het onderwaterleven er omheen bruist meestal enorm. Elke wrakduik biedt een kans op een nieuwe ontdekking. De PADI Wrak Diver Specialty cursus is populair omdat deze lonende avonturen biedt met inachtneming van verantwoord wrakduiken. Deze cursus omvat een theorie sessie en 4 duiken met je instructeur bij Bonaire's bekendste scheepswrak “de Hilma Hooker”.

Zoeken en bergen $280

Als je ooit iets in het water bent kwijtgeraakt en je het wilt gaan zoeken, weet je dat het moeilijk kan zijn om je verloren voorwerp terug te vinden. Er zijn effectieve manieren om onder water naar objecten te zoeken die uw kans op succes vergroten. Er zijn goede en betere methoden om kleine, grote of gewoon lastige items naar boven te brengen. Zoeken en bergen kan een uitdaging zijn, maar is vooral heel leuk! De PADI Zoeken & Bergen Specialty cursus leert je effectieve manieren om onder water naar objecten te zoeken die je kansen op succes vergroten. Deze cursus omvat een theorie sessie en 4 duiken met je instructeur.