Er zijn verschillende manieren om een PADI gecertificeerde duiker te worden. De PADI Open Water cursus bestaat uit 3 hoofdfasen namelijk: theorie, beschut water duiken en de open water duiken. In onderstaande alineas wordt uitgelegd bij welke cursus je welke fases doorloopt bij ons op Bonaire en welke fases je eventueel al thuis gaat doen bij een PADI duikschool in je omgeving of online.

PADI Open Water Duiker Cursus $475

Klaar om een ​​gecertificeerde PADI Open Water Duiker te worden? Schrijf je in voor de PADI Open Water Cursus. Om je in te schrijven voor een PADI Open Water Duiker cursus (of Junior Open Water Duiker cursus) moet je 10 jaar of ouder zijn. Je hebt voldoende zwemvaardigheid nodig en een goede lichamelijke gezondheid. Er is geen voorafgaande ervaring met duiken vereist.

Na het voltooien van de PADI Open Water Duiker cursus, ben je gecertificeerd om met een buddy te duiken tot een maximale diepte van 18 meter.

Deze cursus duurt ongeveer 3,5 - 4 dagen

PADI Open Water E-learning Cursus $350

Wil je geen tijd besteden aan de theorie in een klaslokaal? Voltooi het theorie gedeelte van de PADI Open Water Cursus in het comfort van je eigen huis, hotelkamer of op het strand via de PADI eLearning- of het PADI Touch-programma! Bij aankomst op Bonaire maak je kennis met je instructeur om de beschut water en open water training te voltooien. Schrijf je via deze link in om vandaag nog met je PADI Open Water eLearning of PADI Open Water Touch cursus te beginnen! Nadat je de PADI Open Water eLearning-cursus hebt gevolgd, ben je gecertificeerd om met een buddy te duiken tot een maximale diepte van 18 meter.

Deze cursus duurt ongeveer 2 - 3 dagen

PADI Open Water Referral Cursus $275

De PADI Open Water Referral Cursus is zo ontworpen dat je het grootste deel van je cursus thuis kunt afronden voorafgaand aan je vakantie en je de open water duiken in de prachtige wateren van Bonaire kunt afmaken! Je voltooit het theoretische gedeelte en de sessies in beschut water volgens je eigen schema via eLearning, eTouch en bij een plaatselijke duikwinkel (de meeste plaatsen bieden veel opties om uit te kiezen). De duikwinkel zal je een PADI / UNIVERSAL-verwijzingsformulier verstrekken waarmee je de rest van de cursus bij ons kunt voltooien binnen 12 maanden vanaf de laatste dag van je training. Dit is een erg populaire optie omdat je hierdoor meer tijd kunt besteden aan het genieten van je vakantie en aan het doen van wat je het leukst vindt: duiken! Na het voltooien van de PADI Open Water Referral Course, ben je gecertificeerd om met een buddy te duiken tot een maximale diepte van 18 meter.

Deze cursus duurt ongeveer 1,5 dag.

PADI Open Water Universal Referral Course $350

De PADI Open Water Universal Referral Cursus is zo ontworpen dat je de cursus kunt afronden ook als je al met een andere duikorganisatie begonnen bent! De duikwinkel waarmee je de cursus al begonnen bent zal je een PADI / UNIVERSAL-verwijzingsformulier verstrekken waarmee je de rest van de cursus bij ons kunt voltooien binnen 12 maanden vanaf de laatste dag van je training. Na het voltooien van de PADI Open Water Universal Referral Course, ben je gecertificeerd om met een buddy te duiken tot een maximale diepte van 18 meter.

Deze cursus duurt ongeveer 2.5 - 3 dagen.

PADI Scuba Diver Cursus $420

Klaar om een ​​gecertificeerde PADI Open Water Diver te worden, maar heb je niet genoeg tijd? Schrijf je in voor de PADI Scuba Duiker cursus. Om je in te schrijven voor een PADI Scuba Duiker cursus (of PADI Junior Scuba Duiker cursus), moet je 10 jaar of ouder zijn. Je hebt voldoende zwemvaardigheid nodig en een goede lichamelijke gezondheid. Er is geen voorafgaande ervaring met duiken vereist. Na het voltooien van de PADI Scuba Duiker cursus, ben je gecertificeerd om met een professional te duiken tot een maximale diepte van 12 meter.

Deze cursus duurt ongeveer 2 - 3 dagen.