Onze PADI Rescue cursussen zijn inclusief duikuitrusting, materialen, lucht en certificering. Indien u een E-learning cursus volgt is de E-learning exclusief.

We vragen u vriendelijk om u vooraf aan te melden voor het volgen van cursussen via info@toucandiving.com en om online ons inschrijf- en medisch formulier in te vullen. U kunt deze formulieren vinden op de homepage van deze website. Alle prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

PADI Rescue Duiker $395

Scuba-duikers beschrijven de PADI Rescue duiker cursus als de meest uitdagende, maar meest lonende cursus die ze ooit hebben gevolgd. Waarom? Omdat je leert om problemen in het water te voorkomen en te beheersen en meer vertrouwen krijgt in je vaardigheden als duiker, wetende dat je anderen kunt helpen als dat nodig is. Tijdens de cursus leer je een betere buddy te worden door probleemoplossende vaardigheden te oefenen totdat ze een gewoonte worden. Bovendien is de cursus vooral super leuk - het is serieus, maar er kan ook veel gelachen worden tussen het gerichte leren door.

Deze cursus duurt ongeveer 2,5 - 3 dagen (exclusief EFR-cursus).

PADI Rescue Duiker E-learning $275

Als je niet meer tijd in ons klaslokaal wilt doorbrengen dan nodig, kun je de PADI Rescue Duiker cursus ook volgen via eLearning: Registreer je hier!

Deze cursus duurt ongeveer 2,5 - 3 dagen.