To do voor aankomst op Bonaire

Om u vakantie soepel te laten beginnen, vragen we u vriendelijk om de volgende stappen te doorlopen voordat u aankomt op Bonaire. Zodoende bent u goed voorbereid en komt u niet voor verrassingen te staan!

Maak een reservering

Je duikvakantie begint natuurlijk met het maken van een reservering. Stuur een email aan diveshop@bonaire.valk.com en bespreek alvast de mogelijkheden en de beschikbaarheid.

Voor een aantal van onze activiteiten is het mogelijk om online een reservering te maken. Dit kan via deze link. Mocht de door jou gekozen activiteit of datum optie er niet tussen staan, dubbel check dan altijd even de mogelijkheden via diveshop@bonaire.valk.com.

STINAPA fee

De wateren rondom Bonaire zijn onderdeel van een beschermd Marine Park, beheert door STINAPA. Alle gebruikers van het Marine Park, moeten verplicht een fee betalen. De kosten zijn $40 dollar voor alle wateractiviteiten.

U kunt de fee gemakkelijk betalen via deze link. Na de registratie ontvangt u een bevestiging via email met een QR-code (kan in de SPAM komen) en dit is uw betalingsbewijs. Mocht u gecontroleerd worden door een ranger, dan kan hij/zij u gemakkelijk terug vinden in de backoffice met uw achternaam en geboortedatum. U hoeft de QR-code dus niet bij u te dragen.

Indien u het Washington Slagbaai National Park wil bezoeken, is het wel handig om de QR-code mee te nemen samen met een ID bewijs.

Online inschrijfformulier

Om het inschrijfprocess makkelijker te maken vragen wij u om zich online in te schrijven online inschrijfformulier. Let op: hiermee maakt u niet automatisch een reservering voor duiken! Indien u nog geen reservering heeft gemaakt adviseren wij u om contact op te nemen via diveshop@bonaire.valk.com of via het contactformulier op deze website. Op die manier hopen wij teleurstelling te voorkomen.

Als u een groepsleider bent, verzoeken wij u ook dit groepsformulier in te vullen en aan ons toe te sturen.
Op deze manier kunt u nog sneller beginnen aan uw heerlijke (duik) vakantie!

Medische verklaring

Als je een cursus/ introductieduik met ons gaat doen, vul dan ook het medische formulier in: PADI Medische vragenlijst.

Wanneer je de vragenlijst hebt ingevuld, stuur deze dan voor aankomst via email aan diveshop@bonaire.valk.com.

Duikverzekering

Is je duikverzekering up-to-date? Ons team kan je verder adviseren over de verschillende DAN duikverzekeringen. Deze informatie kun je opvragen via diveshop@bonaire.valk.com.

Bekijk de orientatievideo

Om een impressie en belangrijke informatie te krijgen, vragen wij u om alvast onze orientatievideo te bekijken.